Roligare underkläder för män

Vi kvinnor har genom alla tider haft mängder av spännande underkläder att välja bland, vissa mer eller mindre bekväma, men männen har alltid haft samma: kalsonger. Men nu går vi mot roligare tider och snart har nog männen samma valmöjligheter som kvinnor i underklädesbutiken.

När äventyrsprogrammet Expedition Robinson drog igång för sin 11e säsong år 2009 skapade deltagaren Erik många rubriker med sitt val av personlig sak, både på grund av vad saken var och för att det var en man som tog med sig saken. För när andra deltagare valde att plocka med sig saxar, fiskelinor och annat som kan tänkas komma till användning i djungeln så valde han istället att ta med sig sina stringkalsonger i lack. Detta motiverade han kort och gott med att han skulle sakna dem så mycket om de inte fick följa med i bagaget (Källa). I dag, däremot, är det nog inte många som höjer på ögonbrynet ens för något så vanligt som ett par string för män – mannens mode utvecklas bara mer och mer för varje dag som går så varför ska inte även deras underkläder utvecklas?

Dundersuccé i Australien

Att manligt och kvinnligt är separerat in till maskulint och feminint är ingen nyhet, men hur skulle det vara om den stereotypa mannen fick ta på sig kvinnokläder – skulle hans attityd förändrar eller kanske skulle hans värld bli något bättre? Den frågan har paret Krause svaret på. Down Under, som Australien lite käckt kallas ibland, har paret nämligen precis lanserat ett helt nytt koncept för underkläder som riktas till män och jisses vilken succé det blivit. Paret Krause tröttnade nämligen på att det fanns ett så litet utbud av underkläder till män samtidigt som det fanns så mycket för kvinnor – och det ville de definitivt ändra på. Därför öppnade de en helt ny underklädesbutik riktad till heterosexuella män där det som säljs är underkläder som traditionellt sett är till kvinnor istället är anpassade för män (Källa). Så den som trodde att karlar bara kunde använda gamla hederliga boxers, trodde nog lite tokigt!

836425-panty-line