Dags för ny iPhone?

Har du tröttnat på din iPhone? Då kanske du är riktigt sugen på att köpa hem en ny iPhone 11 som släpps den 10 september – men glöm inte att även köpa med ett skydd till den.

Det finns en rad människor som längtat efter den nya iPhone-telefonen som släpptes den 10 september. Är du en av dem? Då kan det vara bra att i samma veva som du köper telefonen att du även köper ordentliga skydd till den. Men vilka skydd ska man ha? Här är några tips på de bästa mobiltillbehören du bör satsa på:

  • Skärmskydd – förhindrar repor, sprickor och smuts på din iPhones display.
  • Skal – skyddar endast sidor och baksidan av telefonen mot skador, bör därför kombineras med ett skärmskydd.
  • Fodral – skyddar både fram- och baksida samt finns i en rad olika modeller och varianter att välja mellan, till exempel plånboksfodral och flipcase.

Nya iPhone 11 – plus och minus

Det var många som köade för att få den senaste modellen av iPhone, men är den verkligen så bra som man trott? Enligt MacWorld är denna modell faktiskt långsammare i test än vad iPhone XS är, i alla fall Pro-versionen. Däremot har nya iPhone en överlägsen kamera jämfört med tidigare modeller och det ska inte glömmas. Positivt för den som blivit besviken är dock att man väntar sig att när operativsystemet IOS 13.0 blir 13.1 så kommer alla buggar att lösa sig – håller man tummarna för i alla fall!